Telefoon: 0031 681775819

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login
Telefoon: 0031 681775819

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

21 DAAGSE BOMBAY MET NOORD INDIA

Price
Price
March 4, 2024

Proceed Booking

Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

3609

21 DAGEN/20 NACHTEN

Bombay – Goa – Delhi – Jaipur – Fathepur Sikri – Agra – Delhi – Haridwar – Rishikesh – Chandigarh – Kurushetra – Delhi

Aanvang  : Elke Daag / Dagelijks

 

Itinerary

Dag 01Amsterdam – Bombay

U vertrekt van Amsterdam naar Bombay via Londen of Zurich. Na aankomst wordt u verwelkomd door een medewerker van de agent. Hij overhandigt u de vouchers en neemt de reis nog even met u door. Daarna transfer naar uw hotel. Overnachting in hotel.

Dag 02 Mumbai

Na het ontbijt in hotel gehele dag stadtour van Mumbai.U bezoekt o.a. Gateway of India, Hanging Gardens, Gandhi Museum, Marine Drive, Juhu, Mahalaxmi Tempel, Dhobi Ghat (open wasserij). Middag u rijdt langs de huizen van de filmsterren. Overnachting in het hotel.

Dag 03Mumbai

Na het ontbijt. Gehele dag vrij voor eigen activiteiten of winkelen (geen vervoer). Overnachting in het hotel..

Dag 04Mumbai – Goa door vlucht

Ontbijt in het hotel en transfer naar de luchthaven aan boord van de binnenlandse vlucht Goa. Na aankomst wordt u verwelkomd door een medewerker van de agent en transfer naar het hotel. Middag op vrijetijdsbesteding of relaxen aan het strand. Overnachting in hotel.

Dag 05Goa

‘S morgens ontbijt in hotel en geheledag stad tour van Goa – bezoek aan Oud de belangrijkste kathedralen en kerken – namelijk Se-kathedraal, Sint Francis Xavier, St. Catherine’s kerk Arch van vice Roy van Goa. Miramar strand is het enige strand dicht bij elke stad en heeft een goed uitzicht op de rivier de Mandovi stromen in de zee. Bezoek ook Dona Paula vissersdorp dat is een klein dorpje op het puntje van Panaji, de plaats heeft een zeer goed uitzicht en een monument op dezelfde plaats. Overnachting in het Beach Resort.

Dag 06 Goa

Ontbijt in hotel. gehele dag vrij om te relaxen op het strand. Overnachting in hotel.

Dag 07 Goa– Delhi

Na ontbijt, transfer naar de luchthaven voor de vlucht naar Delhi. Bij aankomst in Delhi transfer naar uw hotel. Rest van de dag vrij voor eigen activiteiten. Overnachting in hotel.

Dag 08 Delhi

Na het ontbijt, gehele dag stadtour van oude en moderne hoofdstad van India. U Bezoekt Red Fort, dat eveneens is gebouwd door Shah Jahan. Deze massale fort werd gebouwd van 1638 tot 1648; Rajghat – de crematie site van Mahatma Gandhi, India Gate, de President huis & het Parlement. Bezoek Akshardham tempel (Swami Narayan Tempel), Qutab Minar & Lotus Tempel (Baha’i Tempel). De tocht eindigt met een bezoek aan Laxmi Narayan Tempel (Birla Mandir), Overnachting in hotel. (U betaalt zelf de entree)

Dag 09 Delhi – Jaipur (265 km/6 uur)

Ontbijt in het hotel en vertrekt u naar Jaipur “The Pink City” (Roze Stad) De schilderachtige en oude hoofdstad van Rajasthan gebouwd door Raja Sawai Jai Singh in 1727. Bij aankomst inchecken bij hotel. Rest van de dag vrij voor eigen activiteiten. ‘S avonds optioneel bezoek aan Rajmandir bioscoop zaal bekend om zijn prachtige interieurs (voor deze u zelf betaalt). Overnachting in het hotel.

Dag 10Jaipur

Na het Ontbijt in het hotel bezoekt u eerst de Hawa Mahal en rijdt u naar Amber Fort. Geniet van het fort beklimming van de olifant weer op een Koninklijke wijze. In het fort bezoekt u Sheez Mahal, Rang Mahal e.d. In de middag na lunch U bezoekt o.a. City palaies en Jantar Mantar e.d. Overnaching in het hotel.

Dag 11 Jaipur – Fatehpur Sikri – Agra (235 Km/5 uur)

S’Ochtends na Ontbijt in het hotel vertrek naar Agra. Onderweg bezoeken naar Fatehpur Sikri, de spookstad ooit hoofdstad van keizer Akhbar. Na aankomst in Agra transfer naar uw hotel. In de middag na lunch bezoekt u eerst naar Taj Mahal Gebouwd door Shah Jahan, de Taj is een wit marmeren gedenksteen met zijn mooie vrouw Mumtaz Mahal. Dit monument heeft 22 jaar in te vullen en werd ontworpen en gepland door de Perzische architect Ustad Isa. Afgezien van het prachtige design perfecte symmetrie en evenwicht, de Taj is ook opgemerkt met name voor zijn elegante koepels, intricately gesneden schermen en enkele van de beste inlegwerk ooit gezien, daarna AGRA FORT – gebouwd door de beroemde Mughal keizer Akbar in 1565 AD, het fort is voornamelijk van rode zandsteen. Overnachting in het hotel. (Taj Mahal Gesloten op vrijdag) (U betaalt zelf de entree)

Dag 12 Agra – Mathura – Delhi (200 Km/5 uur)

Na ontbijt vertrekken naar Delhi. Onderweg stoppen wij in Mathura om de geboorte plaats van Shri Krishna te bezoeken. Na aankomst naar Delhi en transfer naar uw hotel. Overnachting in het hotel.

Dag 13 Delhi – Haridwar (220 km/5 uur)

Na het ontbijt vertrekken wij naar Haridwar. Na aankomst transfer naar hotel. In de middag bezoekt u de Mansa devi tempel per kabelbaan. Aansluitend lopen wij dor de Moti Bazaar (waar u al uw Puja spullen, dhoties, moerties, hindoe boeken kunt kopen.) naar Har ki pauri. Neem The Grand Ganga Aarti (aanbidding van de rivier Ganga met lampen) aan Har Ki Pauri. dat betekent letterlijk voetsporen van God. Overnachting in het hotel.

Dag 14 Haridwar – Rishikesh (25 km/ ½ uur)

Na het ontbijt vertrkken wij naar Rishikesh. Na aankomst in Rishikesh transfer naar hotel. In de middag bezoekt u Lachman Jhoola, Ram Jhoola, ashram’s en tempelsen Triveni Ghat. U kunt heir ook baden (Ganga ashnan). Overnachting in het hotel.

Dag 15 Rishikesh – Chandigarh

s’Ochtends vertrekken naar Chandigarh. Na aankomst naar Chandigarh en transfer naar uw hotel. Rest van de dag vrij voor rusten of winkelen. Overnachting in het hotel.

Dag 16 Chandigarh

Na het Ontbijt in het hotel stadtour van Chandigarh bezoekt u Rock Garden, een FANTASYLAND gemaakt met merkwaardig gevormde keien en industrieel en huishoudelijk afval. Deze Rock Garden, gemaakt door Nek Chand, is gespreid over een periode van 25 acres. Ook bezoek Roze Tuinen en prettige Sukhna lake. Overnachting in hotel

Dag 17 Chandigarh – Kurushetra – Delhi (225 Km/5-6 uur)

Ontbijt in hotel en Vertrekt naar Delhi, onderweg bezoek Kurushetra “de plaats waar de epische strijd van de Mahabharata vond plaats
KURUKSHETRA Voor duizenden jaren, uit de dagen van de Mahabharata, mensen zijn congregatiën op Kurukshetra voor verlossing. Een duik in de heilige tanks van de Brahma Sarovar of Sannihit Sarovar hier is gezegd dat het lukken, waardoor het een van de heiligste bedevaart centra in India. Kurukshetra is het land tussen de rivieren heilige Saraswati en Dhrihaswadi waar de Vedische beschaving was geboren. Een plaats van mythes, legendes, grote veldslagen, rijken en het doek van het epos Mahabharata, het is ook de geboorteplaats van de meest heilige tekst van de hindoes, de Bhagwad Gita. Het is een heilige stad van tanks en meren en al is het een modern, goed ontwikkelde stad, zijn karakter is onmiskenbaar religieus. Voor hetzelfde geld, als je ervan uitgaan dat een groot slagveld, waar Arjuna geleerd de zin van Dharma. Na aankomst in Delhi transfer naar hotel. Overnachting in hotel.

Dag 18 -19 – 20 Delhi

Na het ontbijt. Gehele dag vrij voor eigen activiteiten of winkelen (geen vervoer). Overnachting in het hotel..

Dag 21Delhi – Amsterdam

‘S ochtends na ontbijt transfer naar de internationale luchthaven voor uw vlucht naar Amsterdam.

Map
Photos