Telefoon: 0031 681775819

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login
Telefoon: 0031 681775819

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Deccan Odyssee

Price
Price
March 4, 2024

Proceed Booking

Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

3126

Duur: 10 nachten/11 dagen

Behandelde plaatsen: Mumbai – Ratnagiri – Nagari – Sawantwadi – Karmali – Madgaon – Pune – Aurangabad – Nasik – Mumbai

Itinerary

Dag 1 Maandag Amsterdam – Mumbai

U vertrekt per vlucht naar de Indiase hoofdstad Delhi. Bij aankomst wordt u door de naar het luxe Taj Mahal hotel gebracht.

Dag 02 DinsdagMumbai

Na ontbijt in het hotel een excursie naar Elephanta eilanden (een UNESCO World Heritage site) per boot. Elephanta Caves – 9kms over zee. Deze 7e eeuw rock gesneden grot tempels gewijd aan Lord Shiva zijn gelegen op de top een heuvel op het eiland. Met eeuwige herinneringen van de dag De grotten zijn beroemd om hun rots gesneden sculpturen. Het eiland zelf is opgebouwd uit twee conische heuveltjes. Gesneden uit massief Basalt rock, creëren ze een vertegenwoordiging van de berg de woonplaats van Heer Shiva. Binnen in de tempel in de grotten, licht gieten in vanaf drie zijden geeft de indruk da de beelden zijn bewegen. Gigantische pijlers lijken te zijn ter ondersteuning van de grot plafond. Binnen deze majestueuze tempel bestaat een grote zaal met 9 gebeeldhouwde panelen die in Shiva verschillende houdingen. Overnachting in het hotel.

Dag 03 WoensdagMumbai Vertrek 15:30 uur

Tocht begint bij de historische Chattrapathi Shivaji Terminus of voormalige Victoria Terminus in Mumbai.

Dag 04 Donderdag Ratnagari

Ochtend de trein komt aan in Bhoke station. Koppels kunnen hier tot een bus naar Rai Bhatgoan steiger om te genieten van de achterkant water cruise. Jaigad fort, Ratnadurg fort en Lokmanya Tilak Smarak zijn enkele van de bekendste aantrekkelijke plekken in Ratnagiri. Ratnadurg fort, in een aantrekkelijke hoefijzervorm trekt duizenden toeristen uit de hele wereld. Lokmanya Tilak Smarak was de geboorteplaats van de grote vrijheidsstrijder Lokmanya Tilak. Na een bezoek aan deze prachtige zicht scènes, boord van de trein uit Ratnagiri station in de avond.

Dag 05 Vrijdag Sindhudurg

Ochtend aankomst bij het Station van Sindhudurg Nagari. Nu, kunt u een bus naar Malvan aanlegsteiger voor het bekijken van Sindhudurg zeefort dat is een beroemde vesting grijpen een eilandje in de Arabische Zee. Tarkali badplaats gelegen aan Tarkali strand in de buurt Sindhudurg wijk biedt u heerlijke gerechten voor de lunch. Er na kun je een geweldig water cruise door Tarkali beek Kalsa steiger te genieten. Kalsa steiger staat bekend om Shilpagram, de prachtige wereld van de schilderijen zich in Shawantwadi stad. Shilpagram biedt een prachtig presentatie van prachtige foto’s gemaakt van vaardige handen. In de late avond, kunt u aan boord van de trein uit Shawantwadi station.

Dag 06 ZaterdagGoa

De aankomst van de ochtend in Karmali, Goa. De meest gefrequenteerde toeristenvlek in India Koppels kunnen hier tot een bus naar in om Oude Goa aan getuige te bereiken. Basilica DE Born Jesus, de Kathedraal van Se, de Kathedraal van Se en de Kerk van St. Francis van Assissi, dat als moskee maar nieuw begon zijn een archeologisch museum voor antiquiteiten Goan. Ga aan Panjim te werk door bus. Vrije tijd voor korte gang in stad en bazaar die door lunch bij de Toevlucht van het Strand van Aguada van het Fort wordt gevolgd. Na de lunch bezoek aan Dona Paula & 250 jaar van het oude Huis. In de late avond, kunt u aan boord Deccan Odyssey trein vanaf Madgaon station

Dag 07 Zondag Kohlapur & Pune

Aankomst in Kolhapur stad in de ochtend. Bezoek Palace Museum, Bhavani Mandap Tempel Mahalaxmi en Shalini Palace. Later komen Pune, de culturele hoofdstad van Maharashtra en bezoek Kelkar Museum, het weergeven van zeldzame objecten uit de 17e-19e eeuw. Bezoek ook de bekende Osho Ashram, een prachtig centrum voor het leren over de juiste filosofie van het leven. Geniet van een lunch in Hotel Le Meridian. Na het lunch brengen aan het Tribal Museum behuizing een zeldzame verzameling van tribale artikelen. Rij voorbij Synagoge en een bezoek aan de Aga Khan Palace, een prachtig museum met voorwerpen die tot Gandhi familie. Geniet van de ‘Klank-en lichtspel’ op Shaniwarwada voordat u aan boord van de trein. Diner aan boord.

Dag 08 Maandag Aurangabad – Ellora Grotten

In de Ochtend aankomst Aurangabad. Na het ontbijt, bezoek aan de enorme Daulatabad Fort. Vervolgens bezoekt u de betoverende Ellora Caves, de werelderfgoedlijst. Ellora samengesteld met 34 grottempels gewijd aan het hindoeïsme, het boeddhisme en het jainisme. Na het lunch in Hotel Taj, bezoek Shivaji Museum weergeven van artikelen die behoren tot de grote Maratha Rijk, Aurangabad Grotten en Bibi Ka Maqbara (een replica van de Taj Mahal). Diner aan boord.

Dag 09 Dinsdag Ajanta Grotten en Nasik

Aankomst op Jalgaon station in de ochtend en na het vernieuwen van Fardapur resort, kunt u beginnen met uw reis naar beroemde Ajanta boeddhistische grotten. In de middag zal op reis gaat verder naar Nashik, waar u kunt bezoeken Panchavadi Ghat en Sula Winery Yard. Paren kunnen boord van de trein in de late nacht,

Dag 10 Woensdag Mumbai

Aankomst bij bij CST – Mumbai. Ontbijt aan boord en vanmorgen is een einde gekomen aan een fascinerende treinreis langs de hoogtepunten van India. Bij aankomst wordt u naar het Taj Mahal hotel gebracht.

Dag 11 Donderdag Mumbai – AMSTERDAM

Aankomst in Nederland.

Wij Organiseren Begeleiden Wildlife Tours Met Ervaren Natuurgidsen

Map
Photos