Telefoon: 0031 681775819

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login
Telefoon: 0031 681775819

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

LEEUWEN EN WILDE EZEL VAN INDIA

Price
Price
May 28, 2024

Proceed Booking

Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

3477

15 Dagen / 14 Nachten
Mumbai – Ahmedabad– Dasada – Sasan Gir – Sayla – Ahmedabad – Mumbai
Aanvang : Elke Daag / Dagelijks

Itinerary

Dag 01 Amsterdam – Bombay

U vertrekt van Amsterdam naar Bombay.. Na aankomst wordt u verwelkomd door een medewerker van de agent. Hij overhandigt u de vouchers en neemt de reis nog even met u door. Daarna transfer naar uw hotel. Overnachting in hotel.

Dag 02 Mumbai – Ahmedabad

Na ontbijt. transfer naar vlieg veld voor de vlucht naar Ahmedabad. Bij aankomst in Ahmedabad transfer naar uw hotel. Ahmedabad ook wel het “Manchester van India” genoemd, is het economische hart van de deelstaat Gujarat en gesticht in de vijftiende eeuw. In de middag bezoekt u Jami Masjid die twee schudden Minaret, Bhadra Fort & Teen Darwaja, Bhadra Fort nu huizen regering kantoren. Bezoek het graf van Ahmed Shah en zijn koninginnen. overnachting in hotel.

Dag 03Ahmedabad – Dasada

Na het ontbijt rijdt naar Dasada gelegen in de Kleine Runn van Kutch aan de rand van de wilde ezel reservaat. Het is een prachtig gebied, dat is volledig vlak land, harde grond en bijna geen vegetatie. Horizon wordt vaak samengevoegd met fata morgana om je desillusie als enorme watermassa’s in de woestijn land. Eind van de middag safari in de Little Rann van Kutch, een reservaat voor de bedreigde Aziatische wilde ezel. de zoogdieren van de Rann andere dan de wilde ezel, zijn er kansen te zien nilgai, chinkara gazelle, whitefooted woestijn en Indiase vossen, de wolf, jungle kat (zo nu en dan ook woestijn kat), bleek en lange oren egels en hazen. Overnachting in het hotel.

Dag 04Dasada

‘S morgens en’ s avonds excursies naar de Little Runn van Kutch om zijn gevarieerde flora en fauna, landschap, zout panning en de cultuur van de mensen zien. Kijk uit voor andere bedreigde wilde dieren zoals de wolf, Indiase en woestijn vossen, Indische gazelle, McQueen trap, etc. Wees getuige van de zonsondergang bij Bajana Lake, waar de flamingo’s, pelikanen, Jufferkraane en Kraanvogelen andere prachtige vogels te verzamelen in aantallen onbegrijpelijk. Overnachting in het hotel.

Dag 05 Dasada – Velavader

Vroeg in de ochtend vertrekken naar Velavadar National Park met een lunchpakket. Bekend om zijn grote populatie blackbuck antilope, Velavadar is ook een van de weinige plaatsen waar de wolf is proliferatie in India al zijn ze zelden gezien in het daglicht. Jakhalsl, jungle katten en hazen zijn goed zichtbaar en Indische vos in de periferie. Velavadhar in de Bhal regio Saurashtra. De enige tropische grasland in India om de status van een nationaal park worden gegeven, Velavadar National Park is een 36 km stuk Savannah het type graslanden en doorn scrub. Het park ligt tussen twee rivieren, een paar mijl van de Golf van Cambay zee kust. De rijke grond is vermoedelijk ontstaan in de zee hebben. De belangrijkste attractie van het park is de enorme bevolking van blackbuck, de knappe Indische antilope, hier te zien in aantallen lopen in de duizenden. De blackbuck is endemisch in India en is gerekend tot de meest elegante antilopen en de snelste dieren over een lange afstand. Overnachting in het hotel.

Dag 06 Velavader – Sasan Gir

Na het ontbijt vertrek naar Sasan Gir is de laatste verblijfplaats van de Aziatische leeuw. In de middag
excursies naar Gir National Park de laatste greep van de Aziatische leeuw. Ook gezien worden als Antilopen Nialgai en chinkara (Indische Gazelle) en unieke vier gehoornde antilopen, herten, zoals de Sambar en chital, wilde zwijnen, Leopard en krokodillen. Pauwen, Aziatische Paradijsmonarch, ijsvogels, Indische Scharrelaaren Grijsborst-boomekster zijn enkele van de kleurrijke vogels. Overnachting in het hotel.

Dag 07 Sasan Gir

‘S morgens en’ s avonds Jungle excursies naar het Gir National Park. Gir is niet alleen laatste verblijfplaats van de Aziatische leeuw en heeft een bloeiende populatie van panter (luipaard), sambar, chital (gevlekt hert), nilgai (blauw stier antilopen) en wilde zwijnen. Gir is ook een van de belangrijkste habitats van chousingha (‘s werelds enige vierhoorn antilope) en chinkara (Indische gazelle) die moeilijk te herkennen in het teak bossen langs de game drive paden. Overnachting in het hotel.

Dag 08 Sasan Gir – Sayla

Na ontbijt vertrek naar Sayla. Rest van de dag vrij. Overnachting in het hotel.

Dag 09 Sayla – Nal Sarovar Sanctuary – Ahmedabad

Na het ontbijt vertrek naar Ahmedabad onder weg bezoeken Nal Sarovar Bird Sanctuary, bestaande uit voornamelijk uit een groot meer en ambient moerassen, Voornamelijk bewoond door trekvogels in de winter en de lente, het is het grootste wetland vogelreservaat in Gujarat, en een van de grootste in India. Het meer maatregelen 123 km ², trekt meer dan 210 soorten vogels in de winter, en herbergt een verscheidenheid aan flora en fauna. Duizenden trekkende watervogels komen naar dit heiligdom net na de Indiase moesson seizoen. Het ondiepe gedeelte en plassen op de buitenste rand van het meer aantrekken van de wadvogels die zich voeden in de ondiepe wateren. Naast een paar soorten zoogdieren waaronder de bedreigde wilde ezel en de blackbuck, de trekvogel populatie omvat Roze pelikanen, flamingo’s, ooievaars, Casarca, en Indische Kwak, Indische Poelreiger. Na een uitgebreid bezoek aan Nal Sarovar vervolgt u uw reis naar Ahmedabad. Na aankomst transfer in uw hotel. Overnachting in het hotel.

Dag 10 Ahmedabad – Mumbai

Na het ontbijt vertrek naar Ahmedabad bij aankomst in Ahmedabad transfer naar treinstation en aansluitend vertrek naar Mumbai.(vertrek 14.30 uur). Bij aankomst (21.35 uur) op het Mumbai centraal station wordt u opgewacht door uw chauffeur voor transfer naar hotel.

Dag 11 Mumbai

Na het ontbijt 12 uur uitchecken van het hotel. houden de bagage in het hotel bagageruimte en laat rondleiding door de stadtour van Mumbai.U bezoekt o.a. Gateway of India, Hanging Gardens, Gandhi Museum, Marine Drive, Juhu, Mahalaxmi Tempel, Dhobi Ghat (open wasserij). Vanavond dineert u op een fantastische restaurant en vervolgens vertrekt u naar het vliegveld.

Dag 12 Mumbai/ Amsterdam

Vertrek India. Aankomst Amsterdam.

Map
Photos