Telefoon: 0031 681775819

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login
Telefoon: 0031 681775819

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

ZUID INDIA TEMPEL REIS

Price
Price
May 28, 2024

Proceed Booking

Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

3732

18 Dagen / 17 Nachten
Chennai – Mahabalipuram – Pondicherry – Tanjore – Madurai – Rameshwaram – Kanyakumari – Kovalam – Alleppey – Cochin – Guruvayoor – Mysore – Bangalore
Aanvang : Elke Daag / Dagelijks

Itinerary

Dag 01 Aankomst Chennai

Aankomst Chennai omstreeks middernacht en transfer naar het hotel.

Dag 02 Chennai

Na het ontbijt in hotel gehele dag stadtour van Chennai. U bezoekt o.a. een Staatssecretariaat van de St. George Forten in Chennai is een prachtig gebouw. De verscheidenheid van de Britse en Franse antiquiteiten en andere herdenkingen in het museum. Een bezoek aan Chennai zou introduceren we een aantal van de belangrijke plaatsen zoals de 8e eeuw Parthasarthi tempel van de Pallavas gewijd aan de Heer Krishna en de Kapaleeswarar Tempel van Lord Shiva. High Court: is een van de grootste justitiële complexen in de wereld. The Art Galerij en Brons: waar vindt u enkele voorbeelden van de Tanjore school van schilderkunst. Fort Museum: Het is op Fort St George, de eerste Britse fort gebouwd rond 1653 door de Britse oost India Company. De hangsloten, oude uniformen, oude prenten, palanquins, schilderijen van de presidenten hier weergegeven. Overnachting hotel Marina Towers.

Dag 03Chennai – Kanchipuram – Mahabalipuram

Na het ontbijt vertrekt u naar Mahabalipuram onderweg bezoeken Kanchipuram de oude hoofdstad van de Pallavas bekend als een stad van duizend tempels en heeft nog steeds 124 heiligdommen. De eerste tempel gewijd aan Shiva werd gebouwd in de 7e en 8e eeuw en heeft schilderijen aan de muren. Tempels van Ekambaswara, Kailasanatha, Sri Kamakshi en Varadarajaswamy van belang zijn. Kanchipuram is ook beroemd om haar zijde. Na aankomst in Mahabalipuram inchecken in het hotel. Rest van de dag vrij om te relaxen op het strand. Overnachting in het hotel.

Dag 04 Mahabalipuram

Na het ontbijt bezoekt u een Werelderfgoedlijst plaats Mahabalipuram. Deze oude Pallavas stad, is vandaag de ogen van verschillende antieke sculpturale wonderen. In deze oude stad aan zee, heiligdommen en enorme sculpturen cut-out van de rotsen meer dan 1200 jaar terug tijdens de regeerperiode van Pallavas koningen zijn de afdaling van de Ganges ook bekend als Arjuna’s Boetedoening, deze open lucht beeldhouwwerk waarin de afkomst van de heilige rivier, Krishna Mandap (Krishna de opheffing van de Mount Goverdhan), De Rathas (specifiek voor de vijf Pandavas, met mooie wagens) en de Shore tempel gewijd aan Lord Shiva. (Dit zijn de UNESCO Werelderfgoed plaats). Overnachting in het hotel.

Dag 05 Mahabalipuram – Pondicherry

Na het ontbijt vertrekt u naar Pondicherry. Pondicherry was de grootste Franse kolonie in India. De stad heeft een lange en interessante geschiedenis van de handel en oorlog. Er is een sterke Franse invloed in de stad, vooral in de oude wijken, met Rues en boulevards met mediterrane stijl huizen en bakkerijen, hoewel de stad blijft zeer veel Indiase Na aankomst transfer naar hotel. Middag na lunch stad tour van Pondicherry bezoekt u, Sri Aurobindo Ashram: Sri Aurobindo Ashram, gelegen in het oostelijke deel van Pondicherry. Een bezoek aan deze Samadhi van Shri Aurobindo en zijn belangrijkste leerling, de Moeder is de moeite waard maken. Het is niet alleen een rustige plaats van retraite, maar ook een bruisende centrum van het leven. Het bestaat uit bijna 1500 leden die hier wonen en praktijk Sadhna voor de ontwikkeling van een andere manier van leven, dat als doel een hoger spiritueel bewustzijn. Veel toeristen reizen naar Pondicherry voor een bezoek aan dit internationaal vermaarde Ashram. Auroville – een uniek experiment in de Internationale leef-en in het creëren van een nieuwe omgeving, waar mannen en vrouwen van alle nationaliteiten wonen samen in harmonie; Vardaraja Perumal Temple, Vedapureeswarar Temple & Manakula Vinayagar Templewar gedenksteen, Stadhuis. Stranden: Pondicherry heeft een prachtig strand, dat is ongeveer 1,5 km lang. Men kan relaxen, zonnen, zwemmen, of een wandeling langs de promenade. Het strand heeft historische verbindingen. Overnachting in hotel.

Dag 06Pondicherry – Tanjore

Na het ontbijt vertrekt u naar Tanjore. Onderweg bezoekt u Chidambaram (65km/1.5uur) ook wel als Thillai, die de beroemde Nataraja tempel met de wortel van het sanctum sanctorum-bedekt met gouden platen heeft, is gelegen in het centrum van de stad met een oppervlakte van 40 hectare. Natraja is Heer Shiva als een kosmische danser. Daarna verder rijden naar Thanjavur (104kms/03hrs). Na aankomst transfer naar hotel. Tanjore ooit de hoofdstad van de Chola koningen. Middag na lunch bezoekt u de Brahadeswara tempel (of de grote tempel van God). De tempel toren stijgt tot een hoogte van 15mts uit een vierkante basis van 29 meter en dan tappers af, waardoor een totaal van 66mts. Daarna bezoekt u ook Het Paleis in de buurt van de tempel werd gebouwd ten dele door de Nayaks in 1550. Het herbergt een Art Galerij, de Saraswati Mahal Bibliotheek, het Koninklijk Museum en een Muziek Hall. De galerijen bronzen en granieten beelden uit de Chola periode, oude handschriften op palm bladeren te zien in de bibliotheek, en het Koninklijk Museum toont de koninklijke kostuums, bestek, gereedschap en wapens. Overnachting in het hotel.

Dag 07Tanjore – Madurai

Na het ontbijt vertrekt u naar de Tempel van de stad Madurai. Na aankomst transfer naar hotel. Middaag na lunch stad/tempel tour van Madurai. Bezoekt u prachtige Sundareswara Meenakshi-tempel een van de grootste tempel complexen in India – 46 ft lang, 790 m breed gebouwd in de 17e eeuw. Het is een rechthoekig twin heiligdom – de zuidelijke Meenakshi tempel gewijd aan (de gemalin van Shiva) en de andere aan Shiva. In ashta Shakti Mandapam binnen de Meenakshi tempel, de gebeeldhouwde pilaren vertellen het verhaal van de mooie prinses van Madurai en haar huwelijk met Lord Shiva. Daarna bezoekt u Paleis van Tirumala Nayak dat is een voorbeeld van het bouwkundig meesterschap van de Nayaks – een mengeling van hindoe en Saraceense architectuur. Het is een enorme overdekte speelhal ondersteund door 48 meter hoge zuil staat nog steeds stoned. Overnaching in het hotel.

Dag 08Madurai – Rameshwaram – Madurai

Na ontbijt in het hotel om 0830 uur vertrekken dagtocht naar Rameshwaram,
RAMESHWARAM is een eiland gelegen op het puntje van de Indiase schiereiland en de meest heilige tempel stad van India is een eiland heiligde door het epos Ramayana. Het is de plaats waar de Heer Rama was een brug over de zee te redden zijn consort Sita. Dit is de plaats waar Rama vereerd Heer Shiva en gebouwd lingam te reinigen buiten de zonde van Ravana. Zowel de Vaishnavites en Shaivites bezoek de bedevaart stad.

De Ramanathaswami Tempel is ongeveer honderd meter van de wal. Het markeert de plaats waar Rama zou hebben verdiend Shiva’s vergiffenis voor het doden van Ravana. De tempel is enorm, met een 54meter hoge Gopuram en een corridor die 1220meters lang, bekleed met 1200 enorme granieten pijlers. De Agni Teertham is bij het zuiveren toegewijden zich in het zeewater rond. De tempel complex heeft 22 putjes, die geacht wordt te hebben verschillende proeven water. Gandamadham Parvatham is het hoogste punt van het eiland. De zaal heeft een wiel (chakra) voorzien van een voetafdruk van mening te zijn Rama’s. 8 km van Rameswaram is de zuidpunt van het eiland genaamd Dhanushkodi na Rama de boeg. De rotsen rond zijn mening te zijn van de brug dat Rama de aap leger gebouwd te krijgen over de errant Ravana’s Lanka. Verwoest door een cycloon in 1964, al blijft dat hier is een oude tempel en haar idolen van cijfers uit het epos. Nog een schrijn genaamd Gandamadana Parvatham is zeker een bezoekje waard. Deze tempel is gevonden op 2kms weg van Rameshwaram. ‘s avonds terugkeren naar Madurai hotel voor een Overnachting hotel.

Dag 09 Madurai – Kanyakumari

Na ontbijt in het hotel vertrek naar Kanyakumari – de meest zuidelijke punt van India, waar het water van de Arabische Zee, de Golf van Bengalen en de Indische Oceaan elkaar ontmoeten. Een belangrijk pelgrim centrum van India. Bij aankomst transfer naar hotel. In middag bezoekt u beroemde Amman Tempels – een symbool van de eenheid en de heiligheid – gewijd aan de maagdelijke godin, Kanya Kumari. En haar Zuid—Oosten ligt de beroemde Rock Vivekananda Memoriaal, een samensmelting van alle bouwstijlen van India. Overnachting in hotel.

Dag 10Kanyakumari – Kovalam

Ontbijt in het hotel en rijden naar Kovalam. Onderweg stad tour van Trivandrum, voor een bezoek aan het oude tempel van Sri Padmanabhaswamy is een van de belangrijkste bezienswaardigheden in de stad ook een bezoek brengen aan Thiruvananthapuram Napier Museum, Sri Chitra kunstgalerij enz. Daarna verder rijden naar Kovalam. Na aankomst transfer naar hotel.

KOVALAM Zodra een hippie paradijs, Kovalam de toenemende populariteit is een belangrijke ontrading van laat. No langer een onontdekte landelijke idylle, Kovalam heeft snelle stappen richting resort-station en is nu een van de grootste vestigt op “god het eigen land ‘. Het heeft nog steeds een mooie kustlijn en prachtige stranden bekleed met kokosnoot bomen, en nacht vissers die gaan voor de dagelijkse vangst. Zo dicht bij Trivandrum is een handige hop-skip-jump uit de buurt van de stad scène… en zeker de plaats te gaan als uw voornaamste motief voor de Kerala trip is Ayurvedische massage!

Dag 11 Kovalam

Ontbijt in het hotel. Gehele dag vrij op het strand om te ontspannen en Overnachting in het hotel.

Dag 12Kovalam – Alleppey

Na Ontbijt in het hotel vertrek naar Alleppey. De stad in Kerala, dat is synoniem met de backwaters waarvoor dit spectaculaire staat bekend. Er is een ingewikkeld web van waterwegen in Kerala, waar de zee speels plaagt de kust. De lagunes borstel voorzichtig langs dorpen en overhangende gras, en gooi terug de palmen ‘reflectie van hun blauw-groen-blauw oppervlak. Na aankomst transfer naar hotel. In middag bezoekt u The Mullackal Rajarajeshwari temple, Mahavishnu tempel en de Devi tempel worden beschouwd als de oudste tempels in de Alappuzha wijk. Later in avonds doen, een boottocht op de rustige wateren van de Alappuzha backwaters is de beste manier om het landschap te zien Kerala. Langs de palmbomen grachten ziet u de lokale bevolking die zich bezighouden met alledaagse activiteiten. Overnachting in hotel.

Dag 13Alleppey – Cochin

s Ochtends na het ontbijt vertrek naar Cochin “Koningin van de Arabische Zee” en “Venetië van India”. Cochin heeft tal van invloeden uit de middeleeuwen maar ook uit Portugal, Nederland en Engeland. Na aankomst transfer naar hotel. In de middag bezoekt u o.a. Nederlands Palies – Mattancherry Nederlands paleis werd gebouwd door de Portugezen en gepresenteerd aan de Cochin Raja in AD 1555. Hij verwierf de huidige naam na 1663, wanneer de Nederlandse verricht een aantal uitbreidingen en reparaties. In het centrum van het gebouw is de kroning Hall waar de Cochin Rajas die in het bezit van hun kroningen. Kamers aangrenzende bevatten 17de eeuwse wandschilderingen met scènes uit het Indiase epos de Ramayana. Dagelijks geopend van 1000 tot 1700 uur, gesloten op vrijdag en nationale feestdagen. Joodse synagoge-Mattancherry Joodse synagoge werd gebouwd in 1568. De Groot geschriften van het Oude Testament, de Koperen platen waarop de subsidies van het voorrecht van de Cochin heersers waren geregistreerd en de prachtige Chinese hand beschilderde tegels zijn van belang. Dagelijks geopend van 1000 tot 1200 uur. en 1500 tot 1700 uur: Gesloten op zaterdag en op Joodse feestdagen. Fort Cochin strand Een wandeling langs het strand, met name bij zonsondergang met de Chinese visnetten en varen de schepen op de achtergrond, is een fijne ervaring. Veel Europese bungalows is te zien langs de kustlijn.. Chinese visnet Deze Chinese visnet is fantastisch. Aan de ingang van de haven deze netten langs de backwaters zijn een fascinerend gezicht. Overnachting in het hotel.

Dag 14 Cochin – Guruvayoor

Na het ontbijt vertrek naar GURUVAYOOR de pelgrim centrum van Kerala. Bij aankomst transfer naar hotel. De voornaamste attractie is de Sree Krishna tempel. Alleen Hindoes zijn toegestaan in de tempel. Bezoek olifanten kamp bij Punathur Kotta – ongeveer 56 olifanten worden verzorgd. Men kan krijgen elke vorm van informatie over olifanten vanaf hier. Nergens anders kan zien een dergelijk groot aantal olifanten in een keer. ook een bezoek brengen Devaswom Museum. Devaswom museum ligt zeer dicht bij Guruvayur tempel oostelijke poort. Het museum heeft vele collecties van antiek, tempel materialen. Overnachting in het hotel.

Dag 15Guruvayoor – Mysore

Na ontbijt in het hotel vertrek naar Mysore. Bij aankomst in Mysore en transfer naar hotel. MYSORE Het culturele hart van Karnataka, een stad van de natuurlijke schoonheid, koninklijke uitstraling en ouderwetse charme zij nooit niet aan charme haar bezoekers. De Mysore van legendes ontleent zijn naam aan beroemde demon genaamd Mahishasure, een groot krijger die regeerde als tiran tot hij werd vermoord door de godin Chamundeshwari. Middags bezoekt u aan de Brindavan Gardens (19 km van de stad) zijn beroemd om hun muzikale fonteinen. Gekleurde footlights licht op de schietpartij sprays die dansen op de begeleidende muziek! Het is eigenlijk een onderdeel van een gigantische dam, de Krishnarajasagar, dat is een 130 km ² water en brandstof een vermogen van het station. Overnachting in het hotel.

Dag 16 Mysore

Na het ontbijt bezoek Mysore. Een onmisbaar hoogtepunt van een bezoek aan Mysore is het Maharadja Paleis, dat nog steeds gedeeltelijk dient als woning van een afstammeling van de laatste maharadja. Het adembenemende paleis is een uitstekend voorbeeld van de overweldigende pracht en praal waarin de voormalige vorsten leefden. Fijn bewerkte houten deuren leiden naar zalen met gigantische zuilen en prachtige mozaïekvloeren. De felle kleuren en een overdaad aan tierelantijnen maken het geheel nog eens extra bombastisch. De Durbar Hall is waarschijnlijk de allermooiste zaal, maar ook de binnen de muren van het paleis gevestigde Sri Shweta Varahaswamy-tempel mag u niet missen. Op zondagavond wordt het paleis verlicht met duizenden lampjes, een sprookjesachtig gezicht, dat elke bezoeker zich nog lange tijd zal herinneren.

Even buiten de stad op de top van Chamundi Hill ligt de Sri Chamundeswari-tempel, gewijd aan een van de zeven beschermgoden van Mysore. Hoewel pelgrims geacht worden de 1000 traptreden naar boven te beklimmen, is de tempel ook via een asfaltweg langs de achterkant van de heuvel te bereiken, waarna u eventueel de tocht naar beneden kunt maken. Vanaf de top heeft u een mooi uitzicht over de stad. Halverwege de trappen naar beneden treft u een vijf meter hoog beeld van de stier Nandi aan, het vervoermiddel van Shiva. Passerende pelgrims maken hier altijd even een stop om ‘prasad’ (gepofte rijstkorrels) te offeren. Nandi zelf draagt steevast een krans van verse oranje bloemen om zijn nek. Overnachting in het hotel.

Dag 17Mysore – Bangalore

Na ontbijt in het hotel vertrek naar Bangalore onderweg bezoeken Srirangapatna waar zie je imposante tempel van een ander hindoe godheid Rangnath, een onderdeel van Heer Vishnu en het prachtige zomer paleis Van Tipu sultan. Bij aankomst in Bangalore inchecken in het hotel. In de middag stad tour van Bangalore bezoekt u Vidhana Soudha Een van de meest opvallende bezienswaardigheden van de stad, is een prachtig graniet structuur huisvesting zowel de wetgevende kamers van de regering staat. Dit gebouw is permanent eerbetoon aan de Indiase tempel architectuur en de Pride of Bangalore. Lalbagh De exotische tuinen, aangelegd door Hyder Ali in 1760, span een gebied van 240 hectare in het hart van Bangalore, India is een van de mooiste botanische tuinen. Dit heeft de sleutel tot grote bijdrage aan het behoud van de stad gezond milieu voor de generaties. Paleis van Tipu Sultan Paleis van de “Tijger van Mysore” – TIPU SULTAN is een van de meest opmerkelijke islamitische gebouwen in de stad, deze twee verdiepingen versierde houten paleis is omgebouwd tot een museum en een schat aan informatie over de roemruchte periode van Hyder Ali en Tipu Sultan. Bull Tempel De Tempel is beroemd om de mythe die het vervoert en een te gekke monolithische godheid van Nandi, de hemelse stier, gesneden in de typische stijl van de architectuur Dravidisch. De omvang van de monumentale structuur van het meten van 4,57 meter hoog en 6,10 meter in lengte, is werkelijk adembenemend. Overnachting in het hotel.

Dag 18 Bangalore – Amsterdam

‘S ochtends na ontbijt transfer naar de internationale luchthaven voor uw vlucht naar Amsterdam.

Map
Photos