Telefoon: 0031 681775819

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login
Telefoon: 0031 681775819

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

TEXTILES EN HANDICRAFT REIS VAN GUJARAT

Price
Price
July 13, 2024

Proceed Booking

Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

5235

15 Dagen / 14 Nachten
Mumbai – Ahmedabad– Sayla – Gondal – Jetpur – Junagarh – Bhuj – Mandvi – Dasada – Patan
Ahmedabad – Mumbai
Aanvang : Elke Daag / Dagelijks

Itinerary

Dag 01Amsterdam – Bombay

U vertrekt van Amsterdam naar Bombay.. Na aankomst wordt u verwelkomd door een medewerker van de agent. Hij overhandigt u de vouchers en neemt de reis nog even met u door. Daarna transfer naar uw hotel. Overnachting in hotel.

Dag 02 Mumbai – Ahmedabad

Na ontbijt. transfer naar vlieg veld voor de vlucht naar Ahmedabad. Bij aankomst in Ahmedabad transfer naar uw hotel. Ahmedabad ook wel het “Manchester van India” genoemd, is het economische hart van de deelstaat Gujarat en gesticht in de vijftiende eeuw. In de middag bezoekt u Jami Masjid die twee schudden Minaret, Bhadra Fort & Teen Darwaja, Bhadra Fort nu huizen regering kantoren. Bezoek het graf van Ahmed Shah en zijn koninginnen. overnachting in hotel.

Dag 03Ahmedabad

Na het ontbijt. ‘s Ochtends bezoekt u het Calico Museum of textiele. Het museum toont antieke en moderne textiel, waaronder zeldzame tapijten, wandkleden en kostuums. Ook op het display van zijn oude weefmachines. Calico Museum hebben De uitgebreide collectie van historische textiel bevat goede voorbeelden van ikkat en dubbele ikkat weven, textiel gemaakt in Gujarat voor de Oost-Indische Compagnie (voor de onafhankelijkheid) en de Portugese koloniale markt, tie en dye blok prenten, doek schilderijen,, doek manuscripten , tempel ophangingen, koninklijke kasten, geborduurd tenten. In de Middag bezoekt u de minaretten van de Rajpur Bibi en de Sidi Sayyid moskeeën, de fijn bewerkte schermen van de Sidi ‘ Sayyid moskee, de ja ma Masjid en de masjid van Ahmed Shah (moskee). Ook op het gebied van de moderne architectuur hebben hier ontwikkelingen plaatsgevonden die zeer de moeite waard zijn. Het Institutie of Management, ontworpen door Louis Kahn, kent dramatische architectonische details. De stad huisvest verder nog een belangrijk museum: het Shreyas Museum. Aan de overzijde van de rivier de Sabarmati bevindt zich Gandhi’s ashram. Overnachting in het hotel.

Dag 04Ahmedabad – Sayla

Na het ontbijt. Wij rijden naar Sayla, via Limbdi waar spiegels zijn gemaakt voor beroemde mirrorwerk borduurwerk voor Gujarat, en bezoek de Bharwad en Kathi dorpen waar kralenwerk tradities gedijen, de zijde wevers die gebruik maken van de ikkat techniek, en de stad Wadhwan waar vrouwen werken aan bandhani of tie-en-dye. Ommuurde stad Wadhwan’s heeft historische gebouwen en een levend erfgoed van metaalbewerking ambachten. Verblijf in het Old Bell Guest House, een erfenis hotel.

Dag 05 Sayla – Gondal

Na het ontbijt en vertrek naar Gondal een pittoresk stadje met wijde straten, vervallen paleizen en koloniale gebouwen in Gotische stijl, ommuurde tuinen, kleurrijke marktjes. In de middag bezoek de 1748 AD Naulakha Palace, die huizen de voormalige regerende familie de privécollectie van het kraal werk textiel, bronswerk, handgeschilderde speelgoed en zilver ambachten. het centrum bevorderen van weven op Gondal. Ook bezoekt u de Swaminarayan Tempel en de Bhuvaneshwari Tempel. Nabij deze laatste tempel bevindt zich een kleine werkplaats waar allerlei Ayurvedische producten gemaakt worden. Overnachting in het hotel.

Dag 06 Gondal – Jetpur – Junagarh – Gondal

Vroeg ontbijt excursie naar Jetpur en Junagarh, bekend om zijn scherm en blokkeren printen werkplaatsen, en een yam-verven centrum, en daarna naar Junagadh waar u met edelstenen ingelegde tapijten, kasten en tapestery van de Nawab zien bij de Museum. Een historische stad, Junagadh heeft 3e eeuw voor Christus Boeddhistische relikwieën, middeleeuws fort, mausoleum complexen, paleizen, etc. Terug naar Gondal voor overnachting.

Dag 07Gondal – Bhuj

Na het ontbijt vertrek naar Bhuj onderweg bezoekt u Rajkot om de Watson Museum, die een goed voorbeeld van vakmanschap Gujarat de vaardigheden heeft te zien, en Rashtriya Shala werken aan de hand weven te doen herleven. Overnachting in het hotel.

Dag 08Bhuj

Na het ontbijt. Bezoek dorpen rond Bhuj bekend om hun opvallende stijlen van borduurwerk en andere handwerk, zoals weven, blok-printen, Rogan-schilderij. Overnachting in het hotel.

Dag 09 Bhuj – Mandvi

Na het ontbijt vertrek naar Mandvi, dat is een tie-en-dye centrum, en verblijf in alle tented comfort van de koninklijke Resort van het privéstrand in het paleis landgoed. Bezoek de dhow-bouwwerf naar Oceaanwaardig schepen worden met de hand gebouwd te zien. Overnachting in het hotel.

Dag 10 Mandvi

Na het ontbijt bezoek aan dorpen in de buurt Mandovi bekend om hun schilderachtige huisjes genaamd bhungas en Rabari borduurwerk. Overnachting in het hotel.

Dag 11 Mandvi – Dasada

Na het ontbijt rit naar Dasada langs schilderachtige oude stadjes en dorpen. Op Dasada, bekijk Rabari vrouwen aan het werk op hun onderscheiden borduurwerk. Blijf op Rann Riders, een eco-resort is ontworpen met behulp van lokale materialen en handwerk naar een dorp lijken. Overnachting in het hotel.

Dag 12 Dasada – Patan – Dasada

Na het ontbijt excursie naar Patan naar de Salvis aan het werk zien op de Patola, een van de rijkste zijden stoffen in de wereld, geweven met behulp van de zeldzame dubbel-ikat techniek. Modhera kunt u een bezoek brengen aan de prachtige Zonnetempel daterend uit de 11de eeuw. Overnachting in Dasada hotel.

Dag 13 Dasada – Ahmedabad – Mumbai

Na het ontbijt vertrek naar Ahmedabad bij aankomst in Ahmedabad transfer naar treinstation en aansluitend vertrek naar Mumbai.(vertrek 14.30 uur). Bij aankomst (21.35 uur) op het Mumbai centraal station wordt u opgewacht door uw chauffeur voor transfer naar hotel.

Dag 14 Mumbai

Na het ontbijt 12 uur uitchecken van het hotel. houden de bagage in het hotel bagageruimte en laat rondleiding door de stadtour van Mumbai.U bezoekt o.a. Gateway of India, Hanging Gardens, Gandhi Museum, Marine Drive, Juhu, Mahalaxmi Tempel, Dhobi Ghat (open wasserij). Vanavond dineert u op een fantastische restaurant en vervolgens vertrekt u naar het vliegveld.

Dag 15Mumbai/ Amsterdam

Vertrek India. Aankomst Amsterdam.

Map
Photos