Telefoon: 0031 681775819

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login
Telefoon: 0031 681775819

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

ZUID en NOORD INDIA

Price
Price
April 16, 2024

Proceed Booking

Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

3040

21 Dagen / 20 Nachten
Kovalam – Kanyakumari – Munnar – Madurai – Alleppey – Cochin – Delhi – Jaipur – Fatehpur Sikri – Agra – Haridwar – Rishikesh – Delhi
Aanvang : Elke Daag / Dagelijks

Itinerary

Dag 01 Amsterdam/Trivandrum via Dubai

Vliegt u Vandaag vanuit Amsterdam, via Dubai naar Trivandrum.

Dag 02Trivandrum (Kovalam)

s Ochtends arriveert u in Trivandrum. U wordt naar Hotel. gebracht voor de overnachtingen. De verdere dag bent u vrij. U kunt uitrusten van de reis of Relaxen aan strand of van een Ayurvedisch massage genieten.

Dag 03 Kovalam

Na het ontbijt in hotel halve dag stadtour van Trivandrum, voor een bezoek aan het oude tempel van Sri Padmanabhaswamy is een van de belangrijkste bezienswaardigheden in de stad ook een bezoek brengen aan Thiruvananthapuram Napier Museum, Sri Chitra kunstgalerij enz. Daarna terug rijden naar Kovalam. Rest van de dag vrij om te relaxen en lekker op het strand te liggen. Overnachting in het hotel.

Dag 04 Kovalam – Kanyakumari

Na ontbijt in het hotel vertrek naar Kanyakumari – de meest zuidelijke punt van India, waar het water van de Arabische Zee, de Golf van Bengalen en de Indische Oceaan elkaar ontmoeten. Een belangrijk pelgrim centrum van India. Bij aankomst transfer naar hotel. In middag bezoekt u beroemde Amman Tempels – een symbool van de eenheid en de heiligheid – gewijd aan de maagdelijke godin, Kanya Kumari. En haar Zuid—Oosten ligt de beroemde Rock Vivekananda Memoriaal, een samensmelting van alle bouwstijlen van India. Overnachting in hotel.

Dag 05 Kanyakumari – Madurai

Na Ontbijt in het hotel vertrek naar de Tempel van de stad Madurai. Na aankomst transfer naar hotel. In Middaag na lunch stad/tempel tour van Madurai. Bezoekt u prachtige Sundareswara Meenakshi-tempel een van de grootste tempel complexen in India – 46 ft lang, 790 m breed gebouwd in de 17e eeuw. Het is een rechthoekig twin heiligdom – de zuidelijke Meenakshi tempel gewijd aan (de gemalin van Shiva) en de andere aan Shiva. In ashta Shakti Mandapam binnen de Meenakshi tempel, de gebeeldhouwde pilaren vertellen het verhaal van de mooie prinses van Madurai en haar huwelijk met Lord Shiva. Daarna bezoekt u Paleis van Tirumala Nayak dat is een voorbeeld van het bouwkundig meesterschap van de Nayaks – een mengeling van hindoe en Saraceense architectuur. Het is een enorme overdekte speelhal ondersteund door 48 meter hoge zuil staat nog steeds stoned. Overnaching in het hotel.

Dag 06 Madurai – Munnar

Na Ontbijt in het hotel vertrek naar Munnar. Na aankomst transfer naar hotel. schilderachtige heuvel station van Munnar. Verscholen in de West-Ghats, omgeven door thee en specerijen plantages, gedrenkt in de atmosfeer.. Verstopt in het midden van dichte vegetatie en weelderige regenwoud. De rest van de dag voor eigen activiteiten of bezoek Munnar stad. Grootste kopen van Munnar’ is natuurlijk thee. Thee is in feite waarschijnlijk een van de weinige dingen die echt de moeite waard zijn het kopen van Munnar. In Munnar kunt u ook kopen heerlijke aardbeien en lokaal produceert specerijen. Overnachting in hotel.

Dag 07Munnar

Na ontbijt gehele dag stad tour van Munnar bezoekt u Tata Thee Museum, de buurt is een fascinerende plek waar u kunt getuige zijn van de hele proces van thee productie, de verwerking en thee proeverij. CSI Kerk is een 19e eeuwse kerk in Oud Munnar dat mooie glas in lood en messing platen of platen heeft. Potheamedu, 6 km van Munnar, heeft enkele mooie plantages van thee, koffie en kardemom. Chithirapuram is een schilderachtig stadje 10 km van Munnar, gevuld met mooie huisjes, bungalows en thee plantages. Nayamakad 10 km van Munnar is een schilderachtige plek met veel boeiende watervallen in de omgeving. Overnachting in hotel.

Dag 08 Munnar – Alleppey

Na Ontbijt in het hotel vertrek naar Alleppey. De stad in Kerala, dat is synoniem met de backwaters waarvoor dit spectaculaire staat bekend. Er is een ingewikkeld web van waterwegen in Kerala, waar de zee speels plaagt de kust. De lagunes borstel voorzichtig langs dorpen en overhangende gras, en gooi terug de palmen ‘reflectie van hun blauw-groen-blauw oppervlak. Na aankomst transfer naar hotel. In middag bezoekt u The Mullackal Rajarajeshwari temple, Mahavishnu tempel en de Devi tempel worden beschouwd als de oudste tempels in de Alappuzha wijk. Het Mahavishnu tempel werd oorspronkelijk gebouwd in het midden van een vijver die nu is opgedroogd en is volledig bedekt met zand. De twee tempels zijn in hetzelfde complex. Later doen back water cruise, een boottocht op de rustige wateren van de Alappuzha backwaters is de beste manier om het landschap te zien Kerala. Langs de palmbomen grachten ziet u de lokale bevolking die zich bezighouden met alledaagse activiteiten. Overnachting in hotel.

Dag 09Alleppey – Cochin

s Ochtends na het ontbijt een bezoek Alleppey strand. De Alleppey strand is erg populair bij toeristen. Deze prachtige witte zandstrand gestreeld door de diepe blauwe Arabische Zee is de perfecte plek om te ontspannen, zonnen en rejuvinate. De pier hier wordt gezegd dat meer dan 100 jaar oud. In middag vertrek naar Cochin “Koningin van de Arabische Zee” en “Venetië van India”. Cochin heeft tal van invloeden uit de middeleeuwen maar ook uit Portugal, Nederland en Engeland. Na aankomst transfer naar hotel. Rest van de dag voor eigen activiteiten. Overnachting in hotel.

Dag 10Cochin

Na het ontbijt in hotel gehele dag stadtour van Cochin. U bezoekt o.a. Nederlands Palies – Mattancherry Nederlands paleis werd gebouwd door de Portugezen en gepresenteerd aan de Cochin Raja in AD 1555. Hij verwierf de huidige naam na 1663, wanneer de Nederlandse verricht een aantal uitbreidingen en reparaties. In het centrum van het gebouw is de kroning Hall waar de Cochin Rajas die in het bezit van hun kroningen. Kamers aangrenzende bevatten 17de eeuwse wandschilderingen met scènes uit het Indiase epos de Ramayana. Dagelijks geopend van 1000 tot 1700 uur, gesloten op vrijdag en nationale feestdagen. Joodse synagoge-Mattancherry Joodse synagoge werd gebouwd in 1568. De Groot geschriften van het Oude Testament, de Koperen platen waarop de subsidies van het voorrecht van de Cochin heersers waren geregistreerd en de prachtige Chinese hand beschilderde tegels zijn van belang. Dagelijks geopend van 1000 tot 1200 uur. en 1500 tot 1700 uur: Gesloten op zaterdag en op Joodse feestdagen. Fort Cochin strand Een wandeling langs het strand, met name bij zonsondergang met de Chinese visnetten en varen de schepen op de achtergrond, is een fijne ervaring. Veel Europese bungalows is te zien langs de kustlijn.. Chinese visnet Deze Chinese visnet is fantastisch. Aan de ingang van de haven deze netten langs de backwaters zijn een fascinerend gezicht. Overnachting in het hotel.

Dag 11 Cochin – Delhi

Na ontbijt, transfer naar de luchthaven voor de vlucht naar Delhi. Bij aankomst in Delhi transfer naar uw hotel. Rest van de dag vrij voor eigen activieten. Overnachting in hotel.

Dag 12 Delhi

Na het ontbijt, gehele dag stadtour van oude en moderne hoofdstad van India. U Bezoekt Red Fort, dat eveneens is gebouwd door Shah Jahan. Deze massale fort werd gebouwd van 1638 tot 1648; Rajghat – de crematie site van Mahatma Gandhi, India Gate, de President huis & het Parlement. Bezoek Akshardham tempel (Swami Narayan Tempel), Qutab Minar & Lotus Tempel (Baha’i Tempel). De tocht eindigt met een bezoek aan Laxmi Narayan Tempel (Birla Mandir), Overnachting in hotel.

Dag 13Delhi – Jaipur

Ontbijt in het hotel en vertrekt u naar Jaipur “The Pink City” (Roze Stad) De schilderachtige en oude hoofdstad van Rajasthan gebouwd door Raja Sawai Jai Singh in 1727. Bij aankomst inchecken bij hotel. Rest van de dag vrij voor eigen activiteiten. ‘S avonds optioneel bezoek aan Rajmandir bioscoop zaal bekend om zijn prachtige interieurs (voor deze u zelf betaalt). Overnachting in het hotel.

Dag 14Jaipur

Na het Ontbijt in het hotel bezoekt u eerst de Hawa Mahal en rijdt u naar Amber Fort. Geniet van het fort beklimming van de olifant weer op een koninklijke wijze. In het fort bezoekt u Sheez Mahal, Rang Mahal e.d. In de middag na lunch U bezoekt o.a. City palaies en Jantar Mantar e.d. Overnaching in het hotel Hawa Mahal 4*.

Dag 15Jaipur – Fatehpur Sikri – Agra

S’Ochtends na Ontbijt in het hotel vertrek naar Agra. Onderweg bezoeken naar Fatehpur Sikri, de spookstad ooit hoofdstad van keizer Akhbar. Na aankomst in Agra transfer naar uw hotel. In de middag na lunch bezoekt u eerst naar Taj Mahal Gebouwd door Shah Jahan, de Taj is een wit marmeren gedenksteen met zijn mooie vrouw Mumtaz Mahal. Dit monument heeft 22 jaar in te vullen en werd ontworpen en gepland door de Perzische architect Ustad Isa. Afgezien van het prachtige design perfecte symmetrie en evenwicht, de Taj is ook opgemerkt met name voor zijn elegante koepels, intricately gesneden schermen en enkele van de beste inlegwerk ooit gezien, daarna AGRA FORT – gebouwd door de beroemde Mughal keizer Akbar in 1565 AD, het fort is voornamelijk van rode zandsteen. Overnachting in het hotel.

Dag 16 Agra- Mathura – Delhi

Na ontbijt vertrekken naar Delhi. Onderweg stoppen wij in Mathura om de geboorte plaats van Shri Krishna te bezoeken. Na aankomst naar Delhi en transfer naar uw hotel. Overnachting in hotel.

Dag 17Delhi – Haridwar

Na het ontbijt vertrekken wij naar Haridwar. Na aankomst transfer naar hotel. In de middag bezoekt u de Mansa devi tempel per kabelbaan.Aansluitend lopen wij dor de Moti Bazaar (waar u al uw Puja spullen, dhoties, moerties, hindoe boeken kunt kopen.) naar Har ki pauri. Neem The Grand Ganga Aarti (aanbidding van de rivier Ganga met lampen) aan Har Ki Pauri. dat betekent letterlijk voetsporen van God. Overnachting in het hotel..

Dag 18 Haridwar – Rishikesh

Na het ontbijt vertrkken wij naar Rishikesh. Na aankomst in Rishikesh transfer naar hotel. In de middag bezoekt u Lachman Jhoola, Ram Jhoola, ashram’s en tempelsen Triveni Ghat. U kunt heir ook baden (Ganga ashnan). Overnachting in het hotel..

Dag 19Rishikesh – Delhi

Ontbijt in hotel en Vertrekt naar Delhi. Na aankomst in Rishikesh transfer naar hotel. Overnachting in het hotel.

Dag 20 Delhi

Na het ontbijt. Gehele dag vrij voor eigen activieten of winkelen (geen vervoer). Overnachting in het hotel.

Dag 21 Delhi – Amsterdam

‘S ochtends na ontbijt transfer naar de internationale luchthaven voor uw vlucht naar Amsterdam.

Map
Photos