Telefoon: 0031 681775819

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login
Telefoon: 0031 681775819

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

NATUURLIJK KERALA

Price
Price
June 20, 2024

Proceed Booking

Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

3654

15 Dagen / 14 Nachten
Cochin – Munnar – Periyar _ Kovalam – Kumarakom – Alleppey – Cochin
Aanvang : Elke Daag / Dagelijks

Itinerary

Dag 01Amsterdam/Cochin via Dubai

Vliegt u Vandaag vanuit Amsterdam, via Dubai naar Cochin.

Dag 02 Cochin

S Ochtends arriveert u in Cochin Trivandrum. U wordt naar hotel gebracht voor de overnachtingen. De verdere dag bent u vrij. U kunt uitrusten van de reis of van een Ayurvedisch massage genieten.

Dag 03Cochin

Na het ontbijt in hotel gehele dag stadtour van Cochin. U bezoekt o.a. Nederlands Palies – Mattancherry Nederlands paleis werd gebouwd door de Portugezen en gepresenteerd aan de Cochin Raja in AD 1555. Hij verwierf de huidige naam na 1663, wanneer de Nederlandse verricht een aantal uitbreidingen en reparaties. In het centrum van het gebouw is de kroning Hall waar de Cochin Rajas die in het bezit van hun kroningen. Kamers aangrenzende bevatten 17de eeuwse wandschilderingen met scènes uit het Indiase epos de Ramayana. Dagelijks geopend van 1000 tot 1700 uur, gesloten op vrijdag en nationale feestdagen. Joodse synagoge-Mattancherry Joodse synagoge werd gebouwd in 1568. De Groot geschriften van het Oude Testament, de Koperen platen waarop de subsidies van het voorrecht van de Cochin heersers waren geregistreerd en de prachtige Chinese hand beschilderde tegels zijn van belang. Dagelijks geopend van 1000 tot 1200 uur. en 1500 tot 1700 uur: Gesloten op zaterdag en op Joodse feestdagen. Fort Cochin strand Een wandeling langs het strand, met name bij zonsondergang met de Chinese visnetten en varen de schepen op de achtergrond, is een fijne ervaring. Veel Europese bungalows is te zien langs de kustlijn.. Chinese visnet Deze Chinese visnet is fantastisch. Aan de ingang van de haven deze netten langs de backwaters zijn een fascinerend gezicht. Overnachting in het hotel.

Dag 04 Cochin – Munnar (130 km/4 uur)

Na Ontbijt in het hotel vertrek naar Munnar. Na aankomst transfer naar hotel. schilderachtige heuvel stad van Munnar. Verscholen in de West-Ghats, omgeven door thee en specerijen plantages, gedrenkt in de atmosfeer.. Verstopt in het midden van dichte vegetatie en weelderige regenwoud. De rest van de dag voor eigen activiteiten of bezoek Munnar stad. Grootste kopen van Munnar’ is natuurlijk thee. Thee is in feite waarschijnlijk een van de weinige dingen die echt de moeite waard zijn het kopen van Munnar. In Munnar kunt u ook kopen heerlijke aardbeien en lokaal produceert specerijen. Overnachting in hotel.

Dag 05Munnar

Na ontbijt gehele dag stad tour van Munnar bezoekt u Tata Tea Museum, de buurt is een fascinerende plek waar u kunt getuige zijn van de hele proces van thee productie, de verwerking en thee proeverij. CSI Kerk is een 19e eeuwse kerk in Oud Munnar dat mooie glas in lood en messing platen of platen heeft. Potheamedu, 6 km van Munnar, heeft enkele mooie plantages van thee, koffie en kardemom. Chithirapuram is een schilderachtig stadje 10 km van Munnar, gevuld met mooie huisjes, bungalows en thee plantages. Nayamakad 10 km van Munnar is een schilderachtige plek met veel boeiende watervallen in de omgeving. Overnachting in hotel.

Dag 06Munnar – Periyar

Na ontbijt in het hotel en rijden op een schilderachtige route bezaaid met plantages van rubber, kardemom, cacao, groene peper en Areca moer, om de Wildlife reserve op Periyar. Rest van de dag vrij voor wandelen rond in de rustige stad bekend om diverse Spice en koffie plantages. Overnachting in het hotel.

Dag 07Periyar

Vroeg in de ochtend genieten van een boottocht op het meer Periyar om wilde olifanten, Tijgers, Luipaarden en antilopen. Periyar, anders, In de Middag gezegend door de natuur heeft enorme thee, koffie, peper en kardemom plantages en is weelderig groen of een trektocht diep in het tropisch bossen. Overnachting in het hotel.

Dag 08 Periyar – Kovalam

Na ontbijt in het hotel vertrek naar Trivandrum (Kovalam). Bij aankomst transfer naar hotel. De verdere dag bent u vrij. U kunt uitrusten van de reis of Relaxen aan strand of van een Ayurvedisch massage genieten. Overnachting in het hotel.

Dag 09Kovalam

Na het ontbijt in hotel halve dag stadtour van Trivandrum, voor een bezoek aan het oude tempel van Sri Padmanabhaswamy is een van de belangrijkste bezienswaardigheden in de stad ook een bezoek brengen aan Thiruvananthapuram Napier Museum, Sri Chitra kunstgalerij enz. Daarna terug rijden naar Kovalam. Rest van de dag vrij om te relaxen en lekker op het strand te liggen. Overnachting in het hotel.

Dag 10 Kovalam

Ontbijt in hotel. Hele dag vrij om te relaxen op het strand. Overnachting in hotel.

Dag 11 Kovalam – Kumarakom

Na ontbijt vertrekt u naar Kumarakom. Na aankomst transfer naar hotel. Kumarakom back water wordt genoemd als juwelen van Kerala is een encatching back water bestemming in de kaart van Kerala. Kumarakom gelegen aan de Vembanad meer in deze kleine wereld water komt u heel veel traditionele ambachten land boten en kano’s, die u naar het hart van het schilderachtige meer. Boot races, huisboot cruise, kanoën en vissen, zijn enkele van de belangrijkste bezienswaardigheden van deze eenvoudige plaats. Kumarakom ligt in de regio van Kuttanad, waarop de rijst kom van Kerala. Hier landbouw wordt gedaan onder de zeespiegel. De rust en stilte, bijten frisse lucht en onbedorven leven stijl van de gewone mensen van Kumarakom zijn een unieke en verfrissende ervaring dat overstijgt elke moderne entertainment activiteit of tijdverdrijf. Avond zon cruise op Kumarakom meer. Overnachting in hotel.

Dag 12 Kumarakom – Alleppey

Rond 12 uur gaat u aan boord Huisboot op Kumarakom. Huisboot – Een van de hoogtepunten van Kerala tour, is een nacht doorgebracht aan boord van een woonboot of een rijst binnenschip. Deze omgezet rijst bakken of “Kettuvallams” varen langs ondiepe, met palmen omzoomde meren en smalle kanalen, waar kokos en cashewnoten is geladen in loopgraven. U passeert dorpen gebouwd op smalle spit van het land, stoppen om lokale markten te bezoeken, of om te genieten van ambachtslieden die zich bezighouden met eeuwen-oude boot maken van traditie. De boten bieden een of twee cabines met een kleine zitkamer en een bemanning van twee medewerkers en een chef-kok. Het eten is authentiek Kerala gerechten, vers gekocht langs de weg. Voor de meeste van de reis. de boot is gepoold, zeilen alleen tussen zonsopgang en zonsondergang. Hoewel de accommodatie aan boord is eenvoudig, dit is een onvergetelijke ervaring.
Overnachting aan boord woonboot.

Dag 13 Alleppey – Cochin

Na het Ontbijt in boot uitstappen in Alleppey en vertrek naar Cochin. Na aankomst transfer naar hotel. Geheledag vrij te relaxen. Overnachting in het hotel.

Dag 14Cochin/Amsterdam

Vertrek India. Aankomst Amsterdam

Map
Photos