Telefoon: 0031 681775819

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login
Telefoon: 0031 681775819

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

CULTUUR EN HERITAGE VAN KARNATAKA

Price
Price
May 28, 2024

Proceed Booking

Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

3214

21 Dagen / 20 Nachten
Bangalore – Mysore – Hassan- Belur – Halebid – Hospet – Hampi – Badami – Pattadakal – Aihole – Bijapur – Goa – Mumbai
Aanvang : Elke Daag / Dagelijks

Itinerary

Dag 01 Amsterdam – Bangalore

U vertrekt van Amsterdam naar Bangalore. Na aankomst wordt u verwelkomd door een medewerker van de agent. Hij overhandigt u de vouchers en neemt de reis nog even met u door. Daarna transfer naar uw hotel. Overnachting in hotel.

Dag 02Bangalore

Na het ontbijt in hotel gehele dag stad tour van Bangalore bezoekt u Vidhana Soudha Een van de meest opvallende bezienswaardigheden van de stad, is een prachtig graniet structuur huisvesting zowel de wetgevende kamers van de regering staat. Dit gebouw is permanent eerbetoon aan de Indiase tempel architectuur en de Pride of Bangalore. Lalbagh De exotische tuinen, aangelegd door Hyder Ali in 1760, span een gebied van 240 hectare in het hart van Bangalore, India is een van de mooiste botanische tuinen. Dit heeft de sleutel tot grote bijdrage aan het behoud van de stad gezond milieu voor de generaties. Paleis van Tipu Sultan Paleis van de “Tijger van Mysore” – TIPU SULTAN is een van de meest opmerkelijke islamitische gebouwen in de stad, deze twee verdiepingen versierde houten paleis is omgebouwd tot een museum en een schat aan informatie over de roemruchte periode van Hyder Ali en Tipu Sultan. Bull Tempel De Tempel is beroemd om de mythe die het vervoert en een te gekke monolithische godheid van Nandi, de hemelse stier, gesneden in de typische stijl van de architectuur Dravidisch. De omvang van de monumentale structuur van het meten van 4,57 meter hoog en 6,10 meter in lengte, is werkelijk adembenemend. Overnachting in het hotel.

Dag 03 Bangalore – Mysore

Na ontbijt in het hotel vertrek naar Mysore onderweg bezoeken Srirangapatna waar zie je imposante tempel van een ander hindoe godheid Rangnath, een onderdeel van Heer Vishnu en het prachtige zomer paleis Van Tipu sultan. Middag aankomst Mysore en transfer naar hotel. MYSORE Het culturele hart van Karnataka, een stad van de natuurlijke schoonheid, koninklijke uitstraling en ouderwetse charme zij nooit niet aan charme haar bezoekers. De Mysore van legendes ontleent zijn naam aan beroemde demon genaamd Mahishasure, een groot krijger die regeerde als tiran tot hij werd vermoord door de godin Chamundeshwari. Middags bezoekt u aan de Brindavan Gardens (19 km van de stad) zijn beroemd om hun muzikale fonteinen. Gekleurde footlights licht op de schietpartij sprays die dansen op de begeleidende muziek! Het is eigenlijk een onderdeel van een gigantische dam, de Krishnarajasagar, dat is een 130 km ² water en brandstof een vermogen van het station. Overnachting in het hotel.

Dag 04 Mysore

Na het ontbijt bezoek Mysore. Een onmisbaar hoogtepunt van een bezoek aan Mysore is het Maharadja Paleis, dat nog steeds gedeeltelijk dient als woning van een afstammeling van de laatste maharadja. Het adembenemende paleis is een uitstekend voorbeeld van de overweldigende pracht en praal waarin de voormalige vorsten leefden. Fijn bewerkte houten deuren leiden naar zalen met gigantische zuilen en prachtige mozaïekvloeren. De felle kleuren en een overdaad aan tierelantijnen maken het geheel nog eens extra bombastisch. De Durbar Hall is waarschijnlijk de allermooiste zaal, maar ook de binnen de muren van het paleis gevestigde Sri Shweta Varahaswamy-tempel mag u niet missen. Op zondagavond wordt het paleis verlicht met duizenden lampjes, een sprookjesachtig gezicht, dat elke bezoeker zich nog lange tijd zal herinneren.

Even buiten de stad op de top van Chamundi Hill ligt de Sri Chamundeswari-tempel, gewijd aan een van de zeven beschermgoden van Mysore. Hoewel pelgrims geacht worden de 1000 traptreden naar boven te beklimmen, is de tempel ook via een asfaltweg langs de achterkant van de heuvel te bereiken, waarna u eventueel de tocht naar beneden kunt maken. Vanaf de top heeft u een mooi uitzicht over de stad. Halverwege de trappen naar beneden treft u een vijf meter hoog beeld van de stier Nandi aan, het vervoermiddel van Shiva. Passerende pelgrims maken hier altijd even een stop om ‘prasad’ (gepofte rijstkorrels) te offeren. Nandi zelf draagt steevast een krans van verse oranje bloemen om zijn nek. Overnachting in het hotel.

Dag 05 Mysore – Hassan

Na het ontbijt vertrek naar Hassan onderweg stoppen bij Shravanabelagola om te bezoeken het kolossale monolithische standbeeld van Gommateshwara of Bahubali, de Jain heilige. het beeld is gesneden uit een blok graniet en staat majestueus op de top van een heuvel. De heilige is afgebeeld volledig naakt, in de Jain gewoonte. Het is 17 m. (55 ft) hoog en is zichtbaar vanaf een afstand van 30 km. Na aankomst in Hassan transfer naar hotel. Hassan ontleent zijn naam aan godin Hasanamba, wie is de belangrijkste godheid van de regio. Een tempel is gewijd aan de godin onder de naam Hasanamba Tempel. Overnachting in het hotel.

Dag 06Hassan/ Belur/Halebid/Hassan

‘S Ochtends ontbijten in het hotel en excursie naar Belur en Halebid gaan samen als tweeling stad en allebei waren huis aan Hoysala dynastie .

Belur – ligt aan de oevers van de rivier de Yagachi, Belur was de eerste hoofdstad van het Hoysala dynastie. De Channekeshava tempel is hier een van de drie grote Hoysala sites nog steeds in dagelijks gebruik. Een van de eerste bouwwerken in zijn soort. de bouw van de tempel werd gestart in 1116 en nam bijna een eeuw in beslag. De Hoysalas gebouwd aan hun overwinning op de Cholas te herdenken. De tempel is gewijd aan de God Krishna. In het midden van de zaal staat de Narasimha Pillar, waarvan verbazingwekkende details zijn de moeite waard om te bekijken. Ten westen van de Channekeshava tempel ligt de Viranarayana tempel en ingewikkeld gesneden Mohini Pijler.

Halebid – Opgericht in het begin van de 11e eeuw als Dvarasamudra. deze oude hoofdstad van het Hoysala rijk werd verwoest door de legers van de Delhi Sultanaat in 1311 en 1327. De beroemde Hoysaleswara tempel, die vandaag is het centrum van de attractie, maar overleefde de vernietiging. De geschiedenis van de Hoysaleswara tempel dateert van rond het jaar 1121. De tempel is gewijd aan de Heer Shiva. Een Nandi stier kijkt uit op het elk heiligdom. De Jain bastis nabijgelegen vormen een andere belangrijke attractie in Halebid. Deze 12e-eeuwse tempels staan in een tuin behuizing.

“s Avonds terug naar Hassan te overnachting in hotel.

Dag 07 Hassan/Hospet

Na het ontbijt vertrek naar Hospet, de stad die bekend voor Hampi- the Werelderfgoedlijst centrum is het de mooiste en meest suggestieve van alle ruïnes van Karnataka. Hoofdstad van Vijaya Nagar koninkrijk is vol heerlijke verrassingen. Bij aankomst inchecken in een hotel. Rest van de dag relaxen. Overnachting in hotel.

Dag 08 Hospet/Hampi/Hospet

Na het ontbijt excursie naar Hampi bezoek aan het King’s Palace (Konings Paleis) – Dit is de grootste behuizing, waaronder twee grote perron structuren, een ondergrondse kamer die moet hebben gediend als een schatkist of privéaudiëntie zaal. Mahanavami Dibba – Even indrukwekkend waar de koningen ooit zat op juweel beslagen gouden tronen en keken processies passeren. Queen bath (Koningin Bad) – Deze structuur heeft een zeer duidelijk uiterlijk maar het interieur is verbluffend sierlijke, met mooie gebogen gangen, het projecteren van balkons en lotusvorige fonteinen die tot tuit geparfumeerd water dat gebruikt wordt voor de dames van het hof. Lotus Mahal – Dit visueel aantrekkelijke structuur heeft twee verdiepingen, met een open paviljoens aan de onderkant en balkons boven. Een elegant voorbeeld van de fusie van de hindoe-en islamitische stijlen van architectuur. Olifant Stallen – Een imposante bouwwerk met gewelfde ingangen en vele koepels.
Pushkarni – Deze stapte watertank, opgegraven in het midden van de jaren 1980, was oorspronkelijk een deel van het paleis complex. “s Avonds terug naar Hospet te overnachting in hotel.

Dag 09 Hospet/Badami

Ontbijt in het hotel en vertrekt u naar Badami ooit de hoofdstad van Chalukyas, totdat ze werden outsed door Pallava koning. Badami ligt tussen heuvels die de helende wateren van het meer Bhuthanatha omsluiten. Bij aankomst inchecken in een hotel. In de Middag bezoeken Badami Caves: Deze zandstenen grotten hebben vier tempel. grotten een tempels kunnen de oudste in Badami. Het is gemaakt van rode zandsteen en heeft een zaal met veel pilaren en een vierkante heiligdom uitgehold in de controlegroep achtermuur. Er zijn schilderijen van verliefde koppels op het plafond. Andere kenmerken zijn Shiva en zijn echtgenote Parvati met een opgerolde slang en de 18 gewapende heer Nataraja in 81 dansende poses. Grotten tempel 2 is gewijd aan Vishnu (als Trivikrama) met een voet het beheersen van de aarde en de andere de lucht. Vishnu wordt ook afgeschilderd als Varaha en Krishna. Grotten tempel 3 dateert van 578 AD De voorgevel van de grot is bijna 70 meter breed, met houtsnijwerk van ganas op de sokkel. Het bevat voorbeelden van de Deccan kunst, illustreren cultuur en de kleding van de 6de eeuw. Er zijn hoog reliëf houtsnijwerk van Vishnu met een slang, Vishnu als Narasimha, Varaha, Harihara en Trivikrama. Grotten tempel 4 heeft betrekking op 6e eeuw het jaïnisme. Er is een beeldhouwwerk van de tirthankara Parshavnatha (met een slang aan zijn voeten). Mahavira is afgebeeld in een zittende houding. Ook bezoek Badami fort ligt ten oosten van de Buthnath tempel, bovenop een klif recht tegenover het Badami grotten tempels. De ingang van deze tempel is dwars door de Badami museum. Het is een steile klim met veel uitzicht punten en bezaaid met kleine heiligdommen. Het pad is aangelegd met keurig gesneden steen, dezelfde die al de architectuur is dol op rondom. Overnachting in het hotel

Dag 10Badami/Aihole/Pattadakal/Badami

Na het ontbijt excursie naar Hampi bezoek Aihole en Pattadakal.
Aihole – staat bekend als de bakermat van de Indiase tempel architectuur heeft meer dan 125temples al ingewikkeld gesneden en rijk aan detail. bekendste zijn Lad Khan Tempel is de oudste tempel in Aihole geloofd gebouwd worden in de 5e eeuw. Hoewel alle tempels zijn meesterlijkecreaties, de mooiste is de Durga Tempel. Bezoek het museum en de kunstgalerij binnen in de tempel die vele beelden weergegeven. Andere belangrijke tempels in Aihole zijn Hutchmali Tempel, Ravalphadi Grotten Tempel, veel Jain en boeddhistische tempels zijn enkele niet te missen.

Pattadakal– Een werelderfgoed centrum beschikt over 10 grote tempels die vroeg Chalukyan architectuur. Tempels bezocht op plaatsen zijn De bekendste is de Virupaksha tempel, gebouwd door koningin Lokamahadevi (Trilokyamahadevi) in 745 van haar man de overwinning (Vikramaditya II) over het herdenken van Pallavas Kanchi. Mallikarjuna tempel is een kleinere versie van de Virupaksha tempel en werd gebouwd door de tweede koningin Trilokyamahadevi van Vikramaditya in 745. Sangameshwara Temple (heette Vijayewara) is de oudste tempel in Pattadakal, gebouwd door koning Chalukya Vijayaditya Satyashraya (696-733 AD), De tempel is in Dravidisch stijl en bestaat uit een Heiligdom, Inner gang en een zaal. Op de buitenmuur is er Ugranarasimha, Nataraja sculpturen.
Kasivisvesvara tempel was de laatste die worden gebouwd in het begin van Chalukya stijl. Deze tempel werd gebouwd door de Rashtrakutas in de 8e eeuw. Kashi Vishwanatha tempel in Nagara-stijl “s Avonds terug naar Hospet te overnachting in hotel.

Dag 11 Badami/Bijapur

Ontbijt in het hotel en vertrekt u naar Bijapur onderweg bezoeken Gol Gumbaz het graf van Mohammed Adil Shah en is de tweede grootste graf in de wereld, naast alleen aan St. Peter’s Basiliek in Rome. Gol Gumbaz is 124 m in diameter. De structuur van het graf is uniek en de vier minars van de hoeken, dienen als trappen naar de top van het graf. Gol Gumbaz is het meest bekend voor de ‘Whispering de galerij. De galerij is een ronde balkon aan de rand van de koepel waar zelfs de kleinste van de geluiden te horen aan de andere kant van de kamer. Bij aankomst in Bijapur inchecken in het hotel. In Bijapur de grote monumenten gebouwd door islamitische leiders van Bijapur Adil Shah sultan zijn meesterwerken van Islamitische architectuur, bezoeken Jumma Masjid wordt aangenomen als een van de oudste van moskeeën in India. Jumma Masjid is beroemd om het exclusief exemplaar van de Koran is geschreven in goud. Ibrahim Rauza wordt gezegd dat de schoonheid en architectuur splendidness van Ibrahim Rauza de grootste schepping in India, de Taj Mahal geïnspireerd. Ibrahim Rauza is het praalgraf van Ibrahim Adil Shah II en is een van de mooiste structuren in Bijapur. Er zijn goed uitgesneden tuinen in het pand dat de schoonheid van het monument complimenteren met een prachtig bewerkte muren en geperforeerde stenen ramen. Ibrahim Rauza is gelegen aan de rand van de stad, Overnachting in het hotel.

Dag 12 Bijapur/Goa

Ontbijt in het hotel en vertrekt u naar Goa uitgestrekte eindeloze zilverzand en witte surfstranden bevochtigd door de stormloop van de ‘azuurblauwe’ Arabische Zee, de genoot van late nachten over de lokale Feni brouwen, de tarvernas, witte kerken en tempels rusten tegen pluche groene vulling velden en kokospalmen, de nostalgische sfeer, langere dagen van zon, zand en zee, met andere woorden – Welkom bij Goa. Goa is een voormalige Portugese kolonie met een rijke historie. Bij aankomst inchecken in het hotel. Rest van de dag vrij te rusten. Overnachting in het hotel.

Dag 13 Goa

Ontbijt in hotel. gehele vrij om te relaxen op het strand. Overnachting in hotel.

Dag 14Goa/Mumbai

Na ontbijt, transfer naar de luchthaven voor de vlucht naar Mumbai. Bij aankomst in Mumbai halve dag stadtour van Mumbai. U bezoekt o.a. Gateway of India, Hanging Gardens, Gandhi Museum, Marine Drive, Juhu, Mahalaxmi Tempel, Dhobi Ghat (open wasserij). Vanavond dineert u op een fantastische restaurant en vervolgens vertrekt u naar het vliegveld.

Dag 15Mumbai/ Amsterdam

Vertrek India. Aankomst Amsterdam.

Map
Photos